Virtueel Assistent

Wil jij je bedrijf ook graag verder brengen?

Ben jij inmiddels meer bezig met randzaken dan met je expertise in je bedrijf en wil je je bedrijf ook graag laten groeien? Dat zijn vaak twee dingen die niet samen gaan. Daarom ben ik de professional die jij nodig hebt om dit samen te kunnen realiseren. Jij kunt je bezig houden met jouw expertise terwijl ik me bezig houdt met jouw bedrijf!

Wat doe ik

Terwijl jij je bezig houdt met waarom je je bedrijf bent begonnen, houd ik me bezig om aanvullend aan jou met jouw bedrijf bezig te zijn. Hierin zijn vele mogelijkheden denkbaar.

In een persoonlijk gesprek kunnen we bespreken waar de behoefte ligt en wat ik voor jou kan betekenen. 

Daarnaast werk ik samen met mijn zus, wat ervoor zorgt dat er altijd iemand beschikbaar is, ook tijdens vakanties en/of ziekte. Zo is er altijd iemand voor jou aanwezig. 

 

  • Financiële ondersteuning
  • Offertes maken
  • Bestellingen doen
  • Planning/agenda beheer
  • Mail beheer
  • Marketing/eventmanagement
  • HR
  • Organisatorisch/beleid
  • Alle denkbare werkzaamheden

Ontzorgend

Eén van mijn belangrijkste kernwaarden is dat mijn klant volledig ontzorgd wordt in wat hij/zij aan me uitbesteed. Ik zorg er door een open en transparante communicatie voor dat de klant altijd op de hoogte is, maar hier geen werk aan heeft.

Gelijkwaardig

Ik vind het belangrijk om naast een klant te staan en zo vanuit gelijkwaardigheid het bedrijf naar een hoger/breder level te tillen. Juist door die gelijkwaardigheid ontstaan de mooiste samenwerkingen.

Flexibel

Ik heb een hands on mentaliteit en ben een ondernemer in hart en nieren. Ik wil door flexibiliteit mijn klanten bedienen in wat zij nodig hebben. Dit betekent dat ik soms wat moet schuiven of even door moet, maar zorgt wel voor het avontuur in mijn ondernemingsschap.

Over mij

Ik ben Susanne Slikkerveer, moeder van een zoon van 15, een dochter van 11. Samen met mijn man heb ik een klusbedrijf. Toen ik eind 2013 uit een gewelddadige relatie stapte en tegen alle denkbare muren was aangelopen en diverse situaties had meegemaakt wilde ik heel graag de aanpak van Huiselijk Geweld en Kindermishandeling verbeteren en beter aan laten sluiten bij wat mensen nodig hebben.

2 jaar geleden merkte ik dat ik mijn ‘oude’ werk eigenlijk wel miste en helemaal niet full-time met de aanpak van Huiselijk Geweld bezig wilde zijn.
Hier heb ik de stap genomen om als Virtueel Assistent aan de slag te gaan en mijn ‘oude’ werk (lees meer bij wat doe ik) op deze manier op te pakken.
Dit is de beste beslissing geweest die ik heb kunnen maken. Ik vind het fijn om mede ondernemers te ondersteunen en hen werk uit handen te nemen.

De combinatie van al mijn werkzaamheden en mijn gezin maakt mij een gelukkig mens.